winterWinter onderhoudsbeurt:

Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat regelmatig onderhoud en het winteronderhoud van hun kostbare tuinmachine(s) van belang zijn. De machine(s) gaan hierdoor langer mee en zullen bij gebruik een beter resultaat geven. Tevens zult u in het voorjaar niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Wat vragen wij van u:

  • Indien u uw machine zelf wilt brengen voor winteronderhoud doe dit dan zo snel mogelijk.
  • Wilt u de machine door ons laten ophalen voor het winteronderhoud geef dit aan via onderstaand formulier.

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt uw machine opgenomen in de planning en in de loop van de winter opgehaald. Hierover wordt u van te voren telefonisch geïnformeerd. Wij zorgen ervoor dat uw machine voor het begin van het maaiseizoen weer bij u terug is.

Uit ervaring weten wij dat het jaarlijks aanmelden voor een winterbeurt nogal eens vergeten wordt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid de machine jaarlijks automatisch door ons te laten ophalen. U kunt dit dan éénmalig aangeven op het reactieformulier. Uiteraard nemen we dan wel vooraf even contact met u op om af te spreken wanneer we de machine komen halen. Mocht onderhoud dan niet nodig zijn, is het altijd mogelijk om dit, in overleg, een jaar over te slaan.

  • Een GROTE WINTERBEURT (met voorjaarsgarantie) bestaat uit: het reinigen van de machine, een algehele controle, het slijpen van de messen indien nodig, en het uitvoeren van noodzakelijke reparaties. Hierna staat de machine in perfecte staat, gereed voor gebruik.
  • Een KLEINE WINTERBEURT (zonder garantie) bestaat uit een beperkte controle, het slijpen van de messen, indien nodig, en eventueel in overleg uitvoeren van noodzakelijke reparaties.

MACHINE(S) OP TE HALEN VOOR WINTERSERVICEBEURT:

Indien u meerder machines heeft kunt u de overige machine informatie in het “opmerkingen” veld invullen.

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u uw machines op laten halen voor het jaarlijks onderhoud.
Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.

Winterbeurt formulier

Meijdebie Winterbeurt aanmeldformulier. Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te voeren velden. Als die niet zijn ingevuld wordt het formulier niet verzonden.
  • U ontvangt automatisch een kopie van de email op dit adres.
  • Stel hier uw vraag
  • Vul de code in om uw mail veilig te kunnen versturen.