Regelmatig onderhoud en winteronderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw kostbare tuinmachine(s). De machine(s) gaan hierdoor niet alleen langer mee, maar bij gebruik zullen zij ook weer een beter resultaat geven. Tevens zult u in het voorjaar niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Om de winter onderhoudsbeurt vlekkeloos te laten verlopen, vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  • Indien u uw machine zelf wilt brengen voor winteronderhoud doe dit dan zo snel mogelijk.
  • Wilt u de machine door ons laten ophalen voor het winteronderhoud geef dit aan via onderstaand formulier.

Kiest u ervoor om de machine te laten ophalen dan zullen wij, nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen uw machine meenemen in de planning en in de loop van de winter bij u thuis ophalen. Hierover wordt u natuurlijk van te voren telefonisch geïnformeerd. Wij zorgen er sowieso voor dat uw machine voor het begin van het maaiseizoen weer bij u terug is.

Uit ervaring weten wij dat het jaarlijks aanmelden voor een winterbeurt nogal eens vergeten wordt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid de machine jaarlijks automatisch door ons te laten ophalen. U kunt dit dan éénmalig aangeven op het reactie formulier. Uiteraard nemen we vooraf nog wel even contact met u op om af te spreken wanneer we de machine komen halen. Mocht onderhoud dan toch nog niet nodig zijn, is het altijd mogelijk om dit, in overleg, een jaar over te slaan.

U kunt kiezen tussen een grote of kleine onderhoudsbeurt. Bekijk hieronder het verschil:

  • Een GROTE WINTERBEURT (met voorjaarsgarantie) bestaat uit: het reinigen van de machine, een algehele controle, het slijpen van de messen indien nodig, en het uitvoeren van noodzakelijke reparaties. Hierna staat de machine in perfecte staat, gereed voor gebruik.
  • Een KLEINE WINTERBEURT (zonder garantie) bestaat uit een beperkte controle, het slijpen van de messen, indien nodig, en eventueel in overleg uitvoeren van noodzakelijke reparaties.

 

Machine(s) op laten halen voor een winter onderhoudsbeurt:

  • Vul graag onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op, om een afspraak te maken voor het ophalen van uw machine(s) voor het jaarlijks onderhoud. Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.
  • Indien u meerder machines heeft kunt u deze informatie invullen in het veld “opmerkingen” op het contactformulier.

Contactformulier onderhoudsbeurt

Winterbeurt