Kubota

In de afgelopen 54 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring vergaard van de machines en merken zoals die in onze branche worden gevoerd. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE.

Om de kwaliteit van onze service op een hoog peil te houden worden onze monteurs jaarlijks middels opleidingen op hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Inmiddels hebben we ook twee filialen in Alkmaar en Hillegom.

De monteurs zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en middels uitvoerige documentatie weten zij alles van de machines. Ook bij u ter plaatse kunnen wij reparaties uitvoeren aangezien we beschikken over een ruim uitgevoerde serviceauto’s waarbij wij, indien gewenst en mogelijk, een reparatie bij u thuis of op lokatie kunnen uitvoeren.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer zeer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie en indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid tot het inzetten van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

Onze vier sterren service wordt, samengevat, o.a. mogelijk gemaakt door navolgende punten

  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Reeds 50 jaar ervaring in de branche
  • Goed uitgeruste service- en transportauto
  • Reparatie in eigen werkplaats(en) en indien noodzakelijk ter plaatse
  • Ruime voorraad van bijna alle slijtbare onderdelen
  • Flexibiliteit

Ons doel is om u tevreden te stellen!

Kom gerust langs in ons dealerbedrijf of neem contact met ons op, zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

Kubota oplossingen:

Of u nu op zoek bent om uw bedrijf te laten groeien of gewoon uw eigendommen in topvorm te houden, Kubota heeft de oplossingen, ervaring en ondersteuning om u te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Ons uitgebreide productassortiment staat bekend om zijn hoge prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid, en wordt gedistribueerd en onderhouden via ons geautoriseerde Kubota dealernetwerk.

[dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fmeijdebie.nl%2Fcontact-formulier%2F|title:Neem%20contact%20op%20over%20Kubota%20oplossingen”]Neem nu contact op:[/dt_default_button]