Vestiging Hoofddorp (Hoofdvestiging)
Bijlmermeerstraat 42
2131 HG Hoofddorp
Tel.: 023 563 9264
info@meijdebie.nl

De hoofdvestiging van Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is Hoofddorp. In deze winkel is het management gevestigd eveneens als de administratie en het magazijn. Deze winkel heeft een grote showroom, waardoor u een goed beeld kunt krijgen van ons assortiment en we ons vakkundig advies nog beter kunnen toelichten. Vanzelfsprekend zijn we er ook voor de ondersteuning van onze andere vestiging in Alkmaar. Het team in Alkmaar is eveneens vakbekwaam en hebben de klanttevredenheid op één staan. Mochten zij echter specifieke technische ondersteuning en advies nodig hebben kunnen zij ten alle tijden een beroep op ons doen.

Bekijk graag onze foto galerij, om een beeld te krijgen van onze vestiging Hoofddorp. Wilt u echter het verschil zien en voelen hoe wij ons differentiëren, breng dan graag een bezoekje aan onze vestiging in Hoofddorp. Dit verschil is eveneens in onze vestiging in Alkmaar duidelijk voelbaar.

Kortom bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines staan wij altijd voor u klaar, om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Een keuze die past binnen uw budget, maar ook voldoet aan de kwaliteitseisen. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog vaandel.

Openingstijden Winkel

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur
Lunchpauze 12.00- 12.30 uur

Zaterdag:  Gesloten

 

Openingstijden Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur
Lunchpauze 12.00- 12.30 uur

Zaterdag: gesloten