Vestiging Hillegom
Leidsestraat 108
2182 DR Hillegom
Tel.: 0252 516 490
hillegom@meijdebie.nl

Vestiging Hillegom

Ons team in Hillegom kenmerkt zich door hun klantbetrokkenheid. Op welk moment van de dag u ook binnen loopt, iedereen wordt altijd vriendelijk, vakkundig en zo snel mogelijk geholpen. Is er echter een urgent probleem dan wordt daar direct naar gehandeld. Vanaf dat moment is de prioriteit, het zo snel mogelijk oplossen van uw probleem.

Er wordt een snelle service verleent zonder dat, dat ten koste gaat van de kwaliteit. Sinds 2006 valt deze vestiging onder Meij de Bie Tuin- en Parkmachines. Voor de overname bestond het bedrijf al 35 jaar onder de naam “Cor Rijnbeek Tuinbouw machines”. Deze naam stond in de verre omtrek van Hillegom bekend als een zeer betrouwbare partner.

De vestiging Hillegom heeft zich gespecialiseerd op het gebied van automatische Robot grasmaaiers. Het team heeft ruime ervaring op dit gebied en beschikt over de specifieke kennis. Naast de verkoop kunt u er ook terecht voor een winterbeurt aan deze bijzondere grasmaaiers. 

Mocht u nadenken over de aanschaf van een van de automatische robotmaaiers kom dan graag bij ons langs, dan kunnen wij u een deskundig advies geven. Productkennis is echt raadzaam, omdat niet elke tuin (direct) geschikt is voor zo’n grasmaaier. Voorzieningen zijn noodzakelijk zodat de robotmaaier op zijn eigen grasgebied blijft en automatisch zijn oplaadstation opzoekt als dat nodig is.  

 

Het Hillegom-team staat te popelen om u van advies te kunnen voorzien. Tot ziens in Hillegom.

Openingstijden Winkel

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur
Lunchpauze 12.00- 12.30 uur

Zaterdag: gesloten

 

Openingstijden Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: gesloten