Hoe kun jij het verschil maken?
Als Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de werkplaats op de vestiging in Hoofddorp.

Wat ga je doen als Chef Werkplaats:

  • Je geeft leiding aan de werkplaats;
  • Je staat de klant te woord wanneer, het kan gaan om een reparatie aan een machine, een onderhoudsbeurt, een storing of het kan gaan om een garantie;
  • Het is jouw taak dat de klant met een goed gevoel (weer) aan het werk kan met de juiste machines of gereedschappen;
  • Als er zich een commerciële kans voordoet dan speel je daar meteen op in, daarbij benader je klanten proactief. Samen met team kom je met ideeën om hier vorm aan te geven.

Jouw Team
Het team bestaat uit de assistent- chef werkplaats, monteurs, chauffeur en de magazijnbeheerder. Binnen de rol van Chef Werkplaats rapporteer je aan de Bedrijfsleider.

 

Wat verwachten wij van jou

Als Chef Werkplaats beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in soortgelijke rol;
  • Je hebt affiniteit met tuin- en park machines;
  • Je bent iemand die klantgericht en servicegericht en een flexibel is ingesteld;
  • Je bent proactief, denkt in oplossingen en je bent stressbestendig.

Wie zijn wij?

Meij de Bie Tuin & Parkmachines
Meij de Bie is al ruim 50 jaar een begrip in de Tuin- en Parkmachines branche. Wat begon in een schuurtje aan de Kruisweg te Cruquius heeft geleid tot een modern en ruim opgezet pand aan de Bijlmermeerstraat te Hoofddorp. In de afgelopen 54 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring opgedaan van het assortiment machines en merken die in onze branche gevoerd worden. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf voornamelijk geassocieerd met het begrip SERVICE. Service staat bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines dan ook op de eerste plaats.

Om de kwaliteit van onze service op een hoog peil te houden worden onze monteurs jaarlijks middels opleidingen op de hoogte gehouden van de geldende normen die behoren bij de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Inmiddels hebben wij naast onze hoofdvestiging in Hoofddorp ook een filiaal in Alkmaar. Per 22 februari is Meij de Bie samen gegaan met Van Bergen, samen vallen zij binnen Royal Reesink onder de divisie Reesink Turfcare.

Royal Reesink
In 2050 telt de wereld naar verwachting 9 miljard mensen. Mensen die allemaal behoefte hebben aan voeding, leefruimte en ontspanning. Voor de volgende generatie zal de vraag naar voedsel, energie en recreatie enkel toenemen. Royal Reesink draagt bij aan deze globale uitdaging door hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, magazijnen, grond-, weg- en waterbouw te leveren. Met meer dan 40 bedrijven verspreid over de hele wereld, staan we dichtbij onze klanten.


Waar kan je op rekenen?

Werken bij Meij de Bie betekent een afwisselende functie binnen een mooie organisatie waar volop kansen liggen om het beste uit jezelf te halen.

Fulltime/parttime
De functie is voor 40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een goed salaris dat aansluit bij jouw kennis en expertise. Daarnaast ontvang je een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een goed pensioen.

Carrièremogelijkheden
Vind jij het belangrijk om jezelf te ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom graag aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Werkplezier

Naast het harde werken is er ook tijd voor plezier: samen lunchen, gezellige uitjes, een borrel op z’n tijd. We hebben een actieve personeelsvereniging waarmee we jaarlijks leuke activiteiten mee organiseren zoals een weekendje weg, sportieve activiteiten en sinterklaasviering. We vinden het ook belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé.

 

Heb je interesse?

Solliciteer direct via de email aan jurgen.albers@stiermandeleeuw.nl We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je liever eerst meer weten, neem gerust contact op met Jurgen Albers via 06-535 924 62.