Toro

Bekijk hier ons assortiment Toro

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is al jaren dealer van Toro. Wij hebben dan ook een enorme kennis en ervaring over dit merk. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE.

De monteurs worden jaarlijks middels opleidingen op de hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Zo houden wij de kwaliteit van onze service op een hoog peil. Onze monteurs zijn in het bezit van de juiste gereedschappen en middels uitvoerige, up-to-date documentatie weten zij alles van de machines. Wij hebben filialen in de volgende steden, Hoofddorp, Alkmaar en Hillegom.

 

 

Wij zijn ook in het bezit van ruim uitgevoerde serviceauto’s waardoor het mogelijk is, indien gewenst en mogelijk ter plaatse een reparatie uit te voren. Dit kan zijn bij u thuis, maar ook op een door u aangegeven locatie.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie. Echter indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

 

Onze vier sterren service houdt het volgende in:

  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Reeds jaren ervaring in de branche
  • Goed uitgeruste service en transportauto
  • Reparatie in eigen werkplaats(en) en indien noodzakelijk ter plaatste
  • Ruime voorraad van bijna alle slijtbare onderdelen
  • Flexibiliteit

 

Ons doel is om u tevreden te stellen!

 

Toro Wereldleider in gazon- en landschapsonderhoud

Als vooraanstaande wereldwijde leverancier van vernieuwende apparatuur voor het onderhoud van gazon en landschapselementen, bouw- en verhuurapparatuur, irrigatie- en buitenverlichtingsoplossingen helpt het Toro assortiment bij het bewerken van golf- en sportterreinen en openbare groenplaatsen. Zowel voor commerciële en thuisgebruikers als landbouwers geeft Toro de oplossing. Wij, Meij de Bie Tuin- en Parkmachines verkopen dit uitgebreide productassortiment en staan u graag van dienst met al uw vragen.

Contactformulier

Contact

Naam