Originele Toro kwaliteit maakt het verschil.
De ingenieurs van Toro  ontwikkelen innovatieve onderdelen en producten van zeer hoge kwaliteit. Onderdelen die specifiek zijn ontworpen en getest om optimaal te presteren. Van maaikooien en ondermessen tot beluchtingpennen;  van  maaimessen tot V-snaren, etc.

Wat is de kracht en toegevoegde waarde van originele onderdelen?
De Toro ingenieurs ontwikkelen niet zo maar onderdelen, maar denken mee met de behoeften van de klant. Toro ontwerpt elk onderdeel specifiek voor elke machine en toepassing, waarbij kwaliteit en duurzaamheid altijd als leidraad wordt gezien. Hoge kwaliteit en duurzame producten leiden uiteindelijk  tot een aanzienlijke kostenbesparing en voorkomen veel ergernis tijdens de levenscyclus van de machine. Elk nieuw product wordt speciaal ontworpen en ondergaat vooraf een uitgebreid aantal praktijktesten. Er wordt uitermate nauwkeurig maatwerk afgeleverd.

Toro ondersteunt haar klanten wereldwijd met een uitgebreid distributeurnetwerk en faciliteiten om eindgebruikers snel te kunnen voorzien van benodigde producten. Met betrekking tot de leveranties van originele Toro onderdelen is snelheid en accuratesse van belang. de Toro Companybeschikt over uiterst modern Europees distributiecentrum in Oevel, België. U kunt dan ook vertrouwen hebben in originele onderdelen van Toro.

Klik op onderstaande folders en u kijk wat de kracht is van Toro originele onderdelen!
Vanzelfsprekend leveren en monteren wij al deze onderdelen.

20130822083045-Toro maaikooien 200-5551
20130822083045-Toro maaimessen 200-5547 Toro ondermessen Toro luchtfilters
 20130822083045-Toro hydrauliekfilters 200-5549 Toro hydrauliekslangen  Toro oliefilters Toro brandstoffilters