Stihl

Bekijk hier ons assortiment Stihl

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is al jaren dealer van Stihl. Wij hebben dan ook een enorme kennis en ervaring opgedaan in de jaren dat we het merk Stihl voeren. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE.

De monteurs worden jaarlijks middels opleidingen op de hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Zo houden wij de kwaliteit van onze service op een hoog peil. Onze monteurs zijn in het bezit van de juiste gereedschappen en middels uitvoerige, up-to-date documentatie weten zij alles van de machines. Wij hebben filialen in de volgende steden, Hoofddorp, Alkmaar en Hillegom.

 

 

Wij zijn ook in het bezit van ruim uitgevoerde serviceauto’s waardoor het mogelijk is, indien gewenst en mogelijk ter plaatse een reparatie uit te voren. Dit kan zijn bij u thuis, maar ook op een door u aangegeven locatie.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie. Echter indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

 

Onze vier sterren service houdt het volgende in:

  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Reeds jaren ervaring in de branche
  • Goed uitgeruste service en transportauto
  • Reparatie in eigen werkplaats(en) en indien noodzakelijk ter plaatste
  • Ruime voorraad van bijna alle slijtbare onderdelen
  • Flexibiliteit

 

Ons doel is om u tevreden te stellen!

 

STIHL – Al meer dan 90 jaar pioneers op het gebied van innovatieve motormachines en tuingereedschap

Zij bieden precies de juiste machines aan voor de zwaarste taken, niet alleen voor je tuin, maar ook voor landschapsaanleg, landbouw, bosbouw en de bouwsector.

STIHL weet hoe heerlijk het is om buiten te werken, iets wat hun producten weerspiegelen. Zij richten zich op kwaliteit, prestaties en gebruiksgemak: al meer dan 90 jaar staan deze waarden centraal bij alles wat STIHL doet. STIHL heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een kleine traditionele machinebouwer tot een multinationale onderneming en marktleider op het gebied van kettingzagen en motormachines. .

Het onderdeel Technologie geeft je inzicht in de innovatieve productkenmerken van STIHL producten. Technologieën zoals de flexibele STIHL accusystemen, het eenvoudig starten dankzij M-Tronic of de brandstofinjectie voor optimale motorprestaties  zijn slechts een paar voorbeelden van hoe STIHL toonaangevend is voor kwaliteit en innovatie in onze sector.

 

Contactformulier

Contact

Naam