Stihl Accu programma

header_accusysteem_rdax_90

Of u een particuliere of professionele gebruiker bent, STIHL biedt voor ieder de gepaste accu machine. Het STIHL COMPACT AccuSysteem is met vier krachtige machines en twee accu’s de juiste keuze voor elke particulieren die in en rond het huis en de tuin willen werken. Bent u een professionele gebruiker die nood heeft aan nog meer kracht? Dan bieden de accu machines van het STIHL AccuSysteem PRO de juiste oplossing. Het STIHL AccuSysteem PRO bevat machines van hoge kwaliteit in verschillende vermogenklassen voor het snoeien van heggen, het maaien van gazons, het trimmen van graskanten, het verwijderen van bladeren, het reinigen van paden en het zagen van hout. Binnen één AccuSysteem kunnen de accu’s door alle machines gebruikt worden.

compact1COMPACT

COMPACT AccuSysteem Voor particulieren met huis en tuin biedt STIHL het nieuwe COMPACT AccuSysteem aan met lichte, compacte tuinmachines met een krachtige 36 volt Lithium-Ion accu. Bovendien past de accu in alle machines van de COMPACT lijn. Ervaar rust bij het werken in de tuin dankzij Accu Power. Made by STIHL.

pro2

PRO
PRO AccuSysteem Heggen snoeien, gazons maaien, graskanten trimmen, bladeren verwijderen, paden opruimen, hout zagen, al deze taken worden dankzij de STIHL en VIKING accumachines eenvoudig tot een goed einde gebracht. De accu en lader zijn compatibel met alle machines van het PRO AccuSysteem. Er is voor iedere taak een geschikte machine, ongeacht of u een particuliere of professionele gebruiker bent.

  • U ontvangt automatisch een kopie van de email op dit adres.
  • Stel hier uw vraag
  • Vul de code in om uw mail veilig te kunnen versturen.