Sinds 2019 zijn wij onderdeel van Royal Reesink B.V. Royal Reesink is marktleider als internationale distributeur en serviceverlener op het gebied van hoogwaardige machines, componenten en diensten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Hendrik Reesink begon in 1786 als eenmanszaak in Zutphen, sindsdien zijn we gegroeid en hebben we meer dan 2.500 medewerkers en een veertigtal dochterbedrijven over de hele wereld.

Royal Reesink is niet voor niets zo oud. In al die jaren zijn we blijven veranderen en innoveren. Meer dan 65% van onze business bestaat op dit moment uit service en support voor machines en toebehoren. We werken met onze leveranciers en dealernetwerken constant aan de dienstverlening aan onze klanten. Dat veranderen doen we liefst geleidelijk en zorgvuldig onderbouwd, maar soms dwingen omstandigheden ons tot snel handelen. Denk aan de coronacrisis. Dan komt het meer dan ooit aan op nieuwe manieren om een bedrijf door moeilijke tijden te loodsen.

Leveranciers, aandeelhouders, investeerders en niet in de laatste plaats onze medewerkers dragen iedere dag weer bij aan de positieve ontwikkeling van Royal Reesink. Alleen zo kunnen we uitdagingen van vandaag aan en blijven we de beste service bieden.

 

De bedrijven die horen bij Royal Reesink koesteren hun eigen identiteit en dragen deze uit. Zij passen bij Royal Reesink anders waren zij er geen onderdeel van. Elk hebben ze een eigen business en eigen pakket aan merken.

Om te laten zien dat een bedrijf onderdeel van ons uitmaakt, passen we het Royal Reesink label toe. Zo versterken we elkaar! Meer informatie over Royal Reesink en haar verschillende divisies vindt u in de corporate presentatie.

 

 

Van Bergen & Meij de Bie Tuin- en Parkmachines gaan samenwerken

Per 1 februari 2022 bundelen we onze krachten, om u nog beter van dienst te zijn. Uw voordelen:

 

    • Deskundig advies over de juiste oplossing voor uw vraag;
    • De allerbeste service voor een scherpe prijs;
    • Een goede behartiging van uw investering;
    • Dezelfde ervaren en bekende medewerkers als aanspreekpunt.

We houden onze naam, maar ons logo verandert wel. Vol trots presenteren we vandaag onze nieuwe logo’s om deze samenwerking kracht bij te zetten. De R staat symbool voor onze verbondenheid met Royal Reesink, onze moederorganisatie.

Onze bedrijven zijn een jarenlang begrip in de tuin- en parkbranche in Noord-Nederland. Hierop bouwen we graag verder, samen met de voor u vertrouwde gezichten en met sterke merken zoals o.a. Stihl, Husqvarna, Kubota, Toro, Honda, EGO Power+, Eliet en Holder. Van Bergen is gevestigd in Haren (Gr) en Meij de Bie Tuin- en Parkmachines heeft vestigingen in Hoofddorp en Alkmaar.

Over Royal Reesink
Royal Reesink is distributeur en serviceverlener van hoogwaardige machines en componenten voor landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijnoplossingen en grond-, weg- en waterbouw. Hendrik Reesink begon in 1786 als eenmanszaak in Zutphen, sindsdien is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het meer dan 2.500 medewerkers en een veertigtal dochterbedrijven over de hele wereld.