Hoe het allemaal begon


Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is al ruim 55 jaar een begrip in de Tuin- en Parkmachines branche. Wat begon in een schuurtje aan de Kruisweg te Cruquius heeft geleid tot een modern en ruim opgezet pand aan de Bijlmermeerstraat te Hoofddorp.

 

In de afgelopen 55 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring opgedaan van het assortiment machines en merken die in onze branche gevoerd worden. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf voornamelijk geassocieerd met het begrip SERVICE. Service staat bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines dan ook op de eerste plaats.

Om de kwaliteit van onze service op een hoog peil te houden worden onze monteurs jaarlijks middels opleidingen op de hoogte gehouden van de geldende normen die behoren bij de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Inmiddels hebben wij naast onze hoofdvestiging in Hoofddorp ook een filiaal in Alkmaar.

 

Monteurs

De monteurs bezitten de juiste tools en middels uitvoerige documentatie weten zij u alles te vertellen over de machines en kunnen zij u een deskundig advies geven. Wij beschikken over ruim uitgeruste serviceauto’s zodat wij ook op de door u aangegeven plaats, locatie reparaties en installaties kunnen uitvoeren. Kortom indien gewenst en mogelijk komen wij de reparatie bij u thuis uitvoeren.

 

Reserve onderdelen

Door een ruime voorraad aan onderdelen kunnen wij de reparaties snel uitvoeren. Indien de reparatie van een machine echter langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid tot het inzetten van een leenmachine. Tevens bezitten wij een transportauto, zodat wij u de mogelijkheid kunnen aanbieden om uw machines op te halen voor reparatie. Daarnaast kunnen wij bestellingen thuisbezorgen en indien gewenst ook installeren.

 

Onze 5-sterren servicepunten:

  • 55 jaar lange ervaring in de branche
  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Goed uitgeruste service- en transportauto’s
  • Reparatie ter plaatse
  • Ruime voorraad onderdelen
  • Flexibiliteit

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is o.a. erkend dealer van Stihl, Husqvarna, Torro, Honda, Ego, Addax, Weidemann, Schiesing, Kooijmans, Nimos, Holder en Kubota.

Waarom kiezen voor Meij de Bie Tuin- en Parkmachines?

Onze vaardigheden

Service 92%
Vakmanschap 90%
Klantvriendelijk 90%
Bereikbaarheid 83%