Hoe het allemaal begon.

B. van der Meij de Bie B.V. is al meer dan 45 jaar een begrip in de Tuin- en Parkmachines branche. Wat begon in een schuurtje op de Kruisweg te CRUQUIUS heeft geleid tot een modern en ruim opgezet pand aan de Bijlmermeerstraat te Hoofddorp

oudefotos  In de afgelopen 45 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring vergaard van de machines en merken zoals die in onze branche worden gevoerd. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE. Om de kwaliteit van onze service op een hoog peil te houden worden onze monteurs jaarlijks middels opleidingen op hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Inmiddels hebben we ook twee filialen in Alkmaar en Hillegom.

De monteurs zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en middels uitvoerige documentatie weten zij alles van de machines. Ook bij u ter plaatse kunnen wij reparaties uitvoeren aangezien we beschikken over een ruim uitgevoerde serviceauto’s waarbij wij, indien gewenst en mogelijk, een reparatie bij u thuis of op lokatie kunnen uitvoeren.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer zeer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie en indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid tot het inzetten van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

Onze vier sterren service wordt, samengevat, o.a. mogelijk gemaakt door navolgende punten

  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Reeds 45 jaar ervaring in de branche
  • Goed uitgeruste service- en transportauto
  • Reparatie in eigen werkplaats(en) en indien noodzakelijk terplaatse
  • Ruime voorraad van bijna alle slijtbare onderdelen
  • Flexibiliteit