Meijdebie dealer van Addax Motors

Elektrische mobiliteit is wereldwijd aan een stevige opmars bezig en dit zorgt ook voor belangrijke opportuniteiten in de energiesector. Addax Motors ontwikkelde de ADDAX MT10/15, een 100% elektrisch bedrijfsvoertuig dat gemiddeld 80 tot 120 kilometer per dag kan rijden. De wagen wordt volledig geassembleerd in onze productiehal te Deerlijk.

De Addax MT is zowel energievriendelijk, geruisloos, compact en wendbaar, met een ongeziene laadcapaciteit tot 1000 kg of 5,5m³. Onze elektrische wagen biedt een oplossing voor groene mobiliteit en zorgt voor een aanzienlijke besparing op brandstof en niet onbelangrijk zorgt dit tevens voor een emissievrije mobiliteit (geen CO2-uitstoot)!

Inzake verbruik kan de Addax ’s avonds opgeladen worden aan het voordelige nachttarief zodat hij de dag nadien opnieuw operationeel is. Er is geen speciale laadinfrastructuur vereist, een gewoon stopcontact volstaat. Veel organisaties & bedrijven kiezen op vandaag reeds bewust voor 100% groene energie. Ook voor uw medewerkers, klanten & partners is het belangrijk om aan te tonen dat uw organisatie actief mee denkt en doet aan duurzame mobiliteit. Vandaag zijn er meer en meer initiatieven om een lagere uitstoot te realiseren.

Heeft u belangstelling en/ of wilt u een demonstratie neem dan contact op met de afdeling sales 023 563 92 64