Honda

Bekijk hier ons assortiment Honda

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is al jaren dealer van Honda. Wij hebben dan ook een enorme kennis en ervaring opgedaan in de jaren dat we het merk Honda voeren. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE.

De monteurs worden jaarlijks middels opleidingen op de hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Zo houden wij de kwaliteit van onze service op een hoog peil. Onze monteurs zijn in het bezit van de juiste gereedschappen en middels uitvoerige, up-to-date documentatie weten zij alles van de machines. Wij hebben filialen in de volgende steden, Hoofddorp, Alkmaar en Hillegom.

 

 

Wij zijn ook in het bezit van ruim uitgevoerde serviceauto’s waardoor het mogelijk is, indien gewenst en mogelijk ter plaatse een reparatie uit te voren. Dit kan zijn bij u thuis, maar ook op een door u aangegeven locatie.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie. Echter indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

 

Onze vier sterren service houdt het volgende in:

  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Reeds 54 jaar ervaring in de branche
  • Goed uitgeruste service en transportauto
  • Reparatie in eigen werkplaats(en) en indien noodzakelijk ter plaatste
  • Ruime voorraad van bijna alle slijtbare onderdelen
  • Flexibiliteit

 

Ons doel is om u tevreden te stellen!

 

Honda – We maken machines voor het leven

Alle ontwerpers van Honda werken, eten en slapen om betere producten te maken, maar ook om producten te maken die het leven beter maken.Dat is een continu proces. Ze doen dat voor u en voor hunzelf. Dat is waar Honda voor staat.

Ze vragen zich altijd af: wat als? En dus nemen ze een idee en maken dit werkelijkheid. Van het allereerste product van Honda Power Equipment, gemaakt in 1953, tot de robotmaaier Miimo, de ene innovatie leidt tot de andere.

Het Versamow regelbare mulchsysteem van de zitmaaiers kan het gemaaide gras fijnmalen en deze kleine deeltjes gelijkmatig verdelen, zodat het wortelstelsel van het gazon gevoed wordt en het gras gezonder wordt – en Miimo doet precies hetzelfde.

Honda produceert veel kracht op kleine schaal, de viertakt micromotoren van de handgereedschappen, en ze zijn soepel en stil. Net als alle motoren in ons tuinaanbod, ongeacht de afmetingen van het gereedschap of de taak die het verricht. Ze maken gebruik van elegante efficiëntie in beweging, stellen onze machines aan u beschikbaar en komen tegemoet aan uw wensen.

 

Contactformulier

Contact

Naam