Diensten en service
In de afgelopen 54 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring vergaard van de machines en merken zoals die in onze branche worden gevoerd. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE.

Om de kwaliteit van onze service op een hoog peil te houden worden onze monteurs jaarlijks middels opleidingen op hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. De monteurs zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en middels uitvoerige documentatie weten zij alles van de machines.

Afdeling reparaties & planning Het magazijn De werkplaats

Ook bij u terplaatse kunnen wij reparaties uitvoeren aangezien we beschikken over een ruim uitgevoerde serviceauto’s waarbij wij indien gewenst en mogelijk een reparatie bij u thuis kunnen uitvoeren.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer zeer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie en indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid tot het inzetten van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

Onze service wordt kort samengevat mogelijk gemaakt door onderstaande punten

  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Reeds 54  jaar ervaring in de branche
  • Goed uitgeruste service- en transportauto
  • Reparatie ter plaatse
  • Ruime voorraad onderdelen
  • Flexibiliteit