In de afgelopen 55 jaar hebben wij een enorme kennis en ervaring opgedaan over het assortiment machines en merken die in onze branche gevoerd worden. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf voornamelijk geassocieerd met het begrip SERVICE. Service staat bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines dan ook op de eerste plaats.

Om de kwaliteit van onze service op een hoog peil te houden worden onze monteurs jaarlijks middels opleidingen op de hoogte gehouden van de geldende normen die behoren bij de diverse merken die wij vertegenwoordigen. De monteurs bezitten de juiste tools en middels uitvoerige documentatie weten zij u alles te vertellen over de machines.

Wij beschikken over ruim uitgeruste service auto’s zodat wij ook op de door u aangegeven plaats, locatie reparaties en installaties kunnen uitvoeren. Kortom indien gewenst en mogelijk komen wij de reparatie bij u thuis uitvoeren.

Door een ruime voorraad aan onderdelen kunnen wij de reparaties snel uitvoeren. Indien de reparatie van een machine echter langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid tot het inzetten van een leenmachine. Tevens bezitten wij een transportauto, zodat wij u de mogelijkheid kunnen aanbieden om uw machines op te halen voor reparatie. Daarnaast kunnen wij bestellingen thuisbezorgen en indien gewenst ook installeren.


Kort samengevat onze servicepunten op een rijtje:

  • 55 jaar lange ervaring in de branche
  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Goed uitgeruste service- en transportauto’s
  • Reparatie ter plaatse
  • Ruime voorraad onderdelen
  • Flexibiliteit

 

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is o.a. erkend dealer van
onderstaande merken:

Keurmerken en certificeringen:

VA-keur:

Ons bedrijf is een Erkend VA-keuringsbedrijf. VA-keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid. Wij zorgen voor professionele keuringen van al uw machines. Dat werkt zeker en veilig voor u en uw personeel. Meer weten? Ga naar VA-keur

PSO-keurmerk:

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines voldoet aan de PSO norm. Dit is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO. Het is een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

Neem nu contact met ons op:

Naam