Addax Motors

Bekijk hier ons assortiment Addax Motors

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is sinds enkelen jaren al dealer van Addax Motors. Wij hebben dan ook al een enorme kennis en ervaring opgedaan in de jaren dat we het merk Addax Motors voeren. Naast deze kennis en ervaring wordt ons bedrijf nog meer geassocieerd met het begrip SERVICE.

De monteurs worden jaarlijks middels opleidingen op de hoogte gebracht van de geldende normen voor de diverse merken die wij vertegenwoordigen. Zo houden wij de kwaliteit van onze service op een hoog peil. Onze monteurs zijn in het bezit van de juiste gereedschappen en middels uitvoerige, up-to-date documentatie weten zij alles van de machines. Wij hebben filialen in de volgende steden, Hoofddorp, Alkmaar en Hillegom.

 

 

Wij zijn ook in het bezit van ruim uitgevoerde serviceauto’s waardoor het mogelijk is, indien gewenst en mogelijk ter plaatse een reparatie uit te voren. Dit kan zijn bij u thuis, maar ook op een door u aangegeven locatie.

Door een ruime voorraad aan slijtbare onderdelen kunnen wij u weer snel op weg helpen als u haast heeft met een reparatie. Echter indien de reparatie van een machine langer op zich laat wachten bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van een leenmachine. Tevens hebben wij een transportauto langs de weg zitten voor het ophalen van machines voor reparatie en het langsbrengen van bepaalde bestellingen.

 

 

Onze vier sterren service houdt het volgende in:

  • Ervaring en deskundigheid van het personeel
  • Reeds 54 jaar ervaring in de branche
  • Goed uitgeruste service en transportauto
  • Reparatie in eigen werkplaats(en) en indien noodzakelijk ter plaatste
  • Ruime voorraad van bijna alle slijtbare onderdelen
  • Flexibiliteit

 

Ons doel is om u tevreden te stellen!

 

Addax Motors

Elektrische mobiliteit is wereldwijd aan een stevige opmars bezig en dit zorgt ook voor belangrijke opportuniteiten in de energiesector. Addax Motors ontwikkelde de ADDAX MT10/15, een 100% elektrisch bedrijfsvoertuig dat gemiddeld 80 tot 120 kilometer per dag kan rijden. De wagen wordt volledig geassembleerd in onze productiehal te Deerlijk.

De Addax MT is zowel energievriendelijk, geruisloos, compact en wendbaar, met een ongeziene laadcapaciteit tot 1000 kg of 5,5m³. Onze elektrische wagen biedt een oplossing voor groene mobiliteit en zorgt voor een aanzienlijke besparing op brandstof en niet onbelangrijk zorgt dit tevens voor een emissievrije mobiliteit (geen CO2- uitstoot)!

Inzake verbruik kan de Addax ’s avonds opgeladen worden aan het voordelige nachttarief zodat hij de dag nadien opnieuw operationeel is. Er is geen speciale laadinfrastructuur vereist, een gewoon stopcontact volstaat. Veel organisaties & bedrijven kiezen op vandaag reeds bewust voor 100% groene energie. Ook voor uw medewerkers, klanten & partners is het belangrijk om aan te tonen dat uw organisatie actief mee denkt en doet aan duurzame mobiliteit. Vandaag zijn er meer en meer initiatieven om een lagere uitstoot te realiseren.

Meij de Bie Tuin- en Parkmachines is al enkelen jaren dealer van Addax Motors en verkopen hun gehele assortiment. Heeft u belangstelling en/ of wilt u een demonstratie neem dan contact op met de afdeling sales 023 563 92 64

Contactformulier

Contact

Naam