Hoe werkt het?

Weet je een goede kandidaat? Tip hem of haar dan over de vacature en vul het formulier op deze pagina in.
Zorg ervoor dat jouw kandidaat op de hoogte is van het feit dat jij hem of haar hebt voorgesteld en jouw naam vermeldt op het sollicitatieformulier/ of in de mail. Je krijgt van ons een reactie zodra wij de sollicitatie van jouw kandidaat hebben ontvangen.
Na afloop van de sollicitatieprocedure laten we je weten of we jouw kandidaat hebben aangenomen of afgewezen.
Wordt jouw kandidaat aangenomen en doorloopt hij/zij de proeftijd met succes? Gefeliciteerd! Jij krijgt van ons een aanbrengbonus
van € 500,-.


Voor welke vacatures geldt de aanbrengbonus?

De aanbrengbonus geldt uitsluitend voor de vacature Monteur Tuin- & Park bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines.


Ik werk niet bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines, geldt de bonus ook voor mij?

Jazeker, de bonus is juist bedoeld voor jou! Voor medewerkers van Meij de Bie Tuin- en Parkmachines en/of andere bedrijven van Royal Reesink geldt een andere regeling.


Ik wil zelf solliciteren. Heb ik recht op een aanbrengbonus?

Nee, maar solliciteer vooral: je maakt dan niet alleen kans op een geweldig leuke baan maar ook op een VIP ontvangst bij een eredivisieclub of op het Circuit van Zandvoort.


Hoeveel kandidaten mag ik aanmelden?

Er geldt geen maximum, je mag net zoveel kandidaten aanbrengen als je wilt.


Wanneer wordt de bonus uitbetaald?

De bonus wordt uitbetaald wanneer jouw kandidaat zijn/haar proeftijd met succes heeft doorlopen.


Hoe wordt de bonus uitbetaald?

De bonus wordt cash uitbetaald door overmaking van het bedrag naar een door jou op te geven bankrekeningnummer.
Let op: over het ontvangen bedrag dien je inkomstenbelasting te betalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de afdracht.


Zijn er andere voorwaarden?

De complete actievoorwaarden bij de aanbrengbonus vind je hieronder.
Heb je andere vragen over de aanbrengbonus? Stel ze gerust! Stuur een e-mail naar werken bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines en je krijgt van ons zo snel mogelijk een reactie.


Actievoorwaarden aanbrengbonus:

1. Aanbrengen van kandidaten kan door het formulier ‘aanbrengbonus’ in te vullen en naar ons te versturen.
2. De aangebrachte kandidaat dient bij zijn sollicitatie de naam van de aanbrenger te vermelden.
3. De aanbrengbonus geldt enkel voor het aanbrengen van kandidaten voor de functie van Monteur Tuin- & Park bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines.
4. De aandrager hoeft niet werkzaam te zijn voor Meij de Bie Tuin- en Parkmachines om in aanmerking te komen voor de aanbrengbonus.
5. Voor medewerkers van Meij de Bie Tuin- en Parkmachines of andere bedrijven binnen de Royal Reesink groep geldt een andere bonusregeling.
6. Voorwaarde voor betaling van de aanbrengbonus is dat de aangebrachte kandidaat niet actief staat ingeschreven in de bestanden van Meij de Bie Tuin- en Parkmachines of een van de andere bedrijven binnen de Royal Reesink groep en voor minimaal 32 uur per week beschikbaar is.
7. De kandidaat zelf heeft geen recht op een aanbrengbonus.
8. De aandrager heeft recht op de aanbrengbonus wanneer de nieuwe medewerker de proeftijd heeft doorlopen en voor minimaal 32 uur per week in dienst is getreden bij Meij de Bie Tuin- en Parkmachines.
9. Er geldt geen maximum voor het aantal aan te brengen kandidaten.
10. De aanbrengbonus betreft een bruto bedrag van € 500,- en wordt uitgekeerd via overschrijving naar een bankrekeningnummer dat is ontvangen van de aandrager. De aandrager is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van het juiste rekeningnummer aan Meij de Bie Tuin- en Parkmachines.
11. Over de aanbrengbonus dient door de ontvanger inkomstenbelasting te worden afgedragen. De ontvanger is zelf verantwoordelijk voor de opgave bij de Belastingdienst en de afdracht.
12. Voor alle door ons te verwerken persoonsgegevens geldt ons privacybeleid.
13. Meij de Bie Tuin- en Parkmachines heeft het recht om de aanbrengbonus in te trekken wanneer er vermoeden is van fraude of misbruik.
14. Meij de Bie Tuin- en Parkmachines en Royal Reesink behouden zich het recht voor om de voorwaarden van de aanbrengbonus op elk gewenst moment te wijzigen.